ペペロンテンダーステム®ブロッコリー

ペペロンテンダーステム®ブロッコリー

オリーブオイル、ニンニク、そしてテンダーステム® ブロッコリー。おいしい三重奏は、定番レシピ入り確実のおいしさです。

準備準備時間

5 分間

調理する調理時間

10 分間

人分

2

手順

  1. 鍋に1リットルのお湯を沸かし、小さじ1杯の塩(分量外)を加え、テンダーステム®ブロッコリーを2分茹でる。茹で上がったらザルにあげ、冷ましておく

  2. 熱したフライパンにオリーブ油をひき、薄切りにしたにんにくを加えて中弱火でにんにくの香りが出るまで炒める

  3. ②にテンダーステム®ブロッコリーと鷹の爪を加え、油が全体に絡むように炒めて塩、こしょうをして火を止める

Nutrition information for Tenderstem® broccoli is based on lab analysis of the raw product commissioned by Tenderstem® broccoli. Please note, nutrition may vary due to origin, methods of storage and preparation, and freshness.

Nutrition analysis of recipes featured on the Tenderstem® broccoli website is calculated by a registered dietitian using McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Seventh Edition, but may vary slightly depending on the specific ingredients used. Analyses do not include optional ingredients or suggested accompaniments unless specific amounts are given. If there is a range in the amount of an ingredient, the smaller amount is used. When a recipe lists a choice of ingredients, the first is used.