テンダーステム®ブロッコリーとパルミジャーノのビスマルク風

テンダーステム®ブロッコリーとパルミジャーノのビスマルク風

テンダーステム® ブロッコリーならではの味わいを存分に楽しめるレシピは、簡単なのに華やかな仕上がり。ワインと一緒にどうぞ。

準備準備時間

5 分間

調理する調理時間

5 分間

人分

2

手順

  1. ポーチドエッグをつくる:小鍋に1Lの湯を沸かし大さじ3杯の酢(分量外)を入れる。ふつふつと細かい泡が沸く程度の弱火にし、卵を静かに割り入れ、形を整えながら3分ほど、好みの半熟具合になるまで加熱する。取り出したら冷水にくぐらせてペーパータオルで水気を拭き取っておく

  2. テンダーステム®ブロッコリーは洗い、水気を切る。アルミホイルに包んで魚焼きグリル(両面焼き水なしタイプ)中火で5分加熱する

  3. お皿にテンダーステム®ブロッコリーとポーチドエッグを乗せ、塩、こしょう、オリーブ油、削ったパルミジャーノをふりかける

    ※片面タイプの魚焼きグリルを使う場合は、予熱強火で1分半、5分加熱後、上下を返して2〜3分加熱

Nutrition information for Tenderstem® broccoli is based on lab analysis of the raw product commissioned by Tenderstem® broccoli. Please note, nutrition may vary due to origin, methods of storage and preparation, and freshness.

Nutrition analysis of recipes featured on the Tenderstem® broccoli website is calculated by a registered dietitian using McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Seventh Edition, but may vary slightly depending on the specific ingredients used. Analyses do not include optional ingredients or suggested accompaniments unless specific amounts are given. If there is a range in the amount of an ingredient, the smaller amount is used. When a recipe lists a choice of ingredients, the first is used.