テンダーステム®ブロッコリーとちくわの酢味噌あえ

テンダーステム®ブロッコリーとちくわの酢味噌あえ

あともう一品欲しいときにさっと作れるお惣菜。酢味噌和えもテンダーステム® ブロッコリーのポクっと食感で、新しいおいしさに。

準備準備時間

10 分間

調理する調理時間

15 分間

人分

2

手順

  1. 鍋に1リットルの湯を沸かし、小さじ1杯の塩(分量外)を加えテンダーステム®ブロッコリーを3分茹でる

  2. テンダーステム®ブロッコリーが茹で上がったらザルにあげ冷まし、食べやすい大きさに切る

  3. ちくわは斜め切りにする

  4. ボールにAを入れてよく混ぜ、テンダーステム®ブロッコリーとちくわを加えて和える

Nutrition information for Tenderstem® broccoli is based on lab analysis of the raw product commissioned by Tenderstem® broccoli. Please note, nutrition may vary due to origin, methods of storage and preparation, and freshness.

Nutrition analysis of recipes featured on the Tenderstem® broccoli website is calculated by a registered dietitian using McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Seventh Edition, but may vary slightly depending on the specific ingredients used. Analyses do not include optional ingredients or suggested accompaniments unless specific amounts are given. If there is a range in the amount of an ingredient, the smaller amount is used. When a recipe lists a choice of ingredients, the first is used.