豚バラ肉とテンダーステム®ブロッコリーの花鍋

豚バラ肉とテンダーステム®ブロッコリーの花鍋

お鍋にもテンダーステム® ブロッコリー!準備しておけば火にかけるだけなので、家族や友人とゆっくりディナーしたい時に。蓋を開けた時の歓声も楽しみですね。

準備準備時間

20 分間

調理する調理時間

10 分間

人分

2

手順

  1. テンダーステム®ブロッコリーとえのきは、長さを半分に切り、肉を全体に巻きつけておく

  2. 大根とにんじんは、ピーラーで薄切りにして、丸める。白菜はひとくち大に切り分ける

  3. つけだれの材料を全部よく混ぜ合わせておく

  4. 鍋の底に昆布を敷き、①と②を彩りよく詰めて、水を材料の高さの半分くらいまで加えて、フタをして10分加熱する

  5. 肉に火が通ったら、タレにつけていただく

Nutrition information for Tenderstem® broccoli is based on lab analysis of the raw product commissioned by Tenderstem® broccoli. Please note, nutrition may vary due to origin, methods of storage and preparation, and freshness.

Nutrition analysis of recipes featured on the Tenderstem® broccoli website is calculated by a registered dietitian using McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Seventh Edition, but may vary slightly depending on the specific ingredients used. Analyses do not include optional ingredients or suggested accompaniments unless specific amounts are given. If there is a range in the amount of an ingredient, the smaller amount is used. When a recipe lists a choice of ingredients, the first is used.