テンダーステム®ブロッコリーとカマンベールチーズのアヒージョ

テンダーステム®ブロッコリーとカマンベールチーズのアヒージョ

スキレットの中でとろけるカマンベールチーズにガーリック風味のエビとテンダーステム® ブロッコリーのマリアージュは、ワイン泥棒!

準備準備時間

5 分間

調理する調理時間

10 分間

人分

2

手順

  1. まずは、エビの下味をつける。エビは酒小さじ1(分量外)、塩1つまみ(分量外)を振り10分ほどおいておく。余分な水分はペーパータオルで拭きとっておく

  2. テンダーステム®ブロッコリーを洗い水気をよく切り、半分に切る。カマンベールチーズは6等分に切り、ミニトマトは洗ってヘタを取っておく

  3. スキレットの真ん中にカマンベールチーズを置き、隙間にテンダーステム®ブロッコリー、ミニトマト、エビを加え、上からオリーブ油を注ぎ、ハーブソルト、こしょうを全体に振りかける

  4. スキレットを中火にかけ、油が湧いてきたら弱火にして10分ほど煮たら火を止める

  5. 薄切りバケットを添えて、オイルに浸して楽しむ

Nutrition information for Tenderstem® broccoli is based on lab analysis of the raw product commissioned by Tenderstem® broccoli. Please note, nutrition may vary due to origin, methods of storage and preparation, and freshness.

Nutrition analysis of recipes featured on the Tenderstem® broccoli website is calculated by a registered dietitian using McCance and Widdowson's The Composition of Foods, Seventh Edition, but may vary slightly depending on the specific ingredients used. Analyses do not include optional ingredients or suggested accompaniments unless specific amounts are given. If there is a range in the amount of an ingredient, the smaller amount is used. When a recipe lists a choice of ingredients, the first is used.